03.11.2009. / 16:39

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac se ženi: Želim da mi Petra rodi sina

Osim o vjenčanju, zagrebački poduzetnik razmišlja o proširenju obitelji, međutim ovaj put želi sina. Dakako, da bi ponovno uplovio u bračnu luku, prvo se mora rastati od Simone

Ante GotovacAnte GotovacJoš se nije službeno niti rastao od svoje supruge Simone, a zagrebački poduzetnik Ante Gotovac već razmišlja o novom vjenčanju. Naime, Ante je za magazin Arenu ispričao kako svoju novu simpatiju Petru planira i oženiti, a nada se i skorošnjem proširenju obitelji jer mu je velika želja imati muškog nasljednika.

Kako bi bio bliže svojoj novoj ljubavi, Ante trenutačno živi u jednom osječkom hotelu. Osim toga, priznao je da se tamo preselio jer se prvenstveno želi pobrinuti za Petrinu karijeru.

Petrini roditelji u Međugorju mole za spas kćeri
Petrini roditelji se još uvijek ne mogu sakriti razočaranje što se njihova kćer druži s Antom. Navodno su se zbog toga otišli i pomoliti u Međugorje.

Anti je to sasvim razumljivo, ali Petra je trenutačno centar njegovog svijeta i kako sam tvrdi, dokazati će njezinim roditeljima da će biti vjeran, dobar i uzoran zet ove slavonske obitelji.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika