04.11.2009. / 12:27

Autor: Andrea Belin

Novi ženstveniji izgled: Victoria Beckham promijenila frizuru

Novu frizuru bivša spajsica je pokazala na utakmici Lakersa u Los Angelesu na kojoj je bila sa suprugom i sinovima. Osim novom frizurom, Victoria je privlačila pažnju i odjevnom kombinacijom koju je odabrala za ovu prigodu

Victoria BeckhamVictoria BeckhamNakon što je svoje tijelo dovela do anoreksičnosti, supruga nogometaša Davida Beckhama je odlučila promijeniti i frizuru. Doduše, s kosom koja joj postepeno pada do ramena i šiškama koje koje joj prikrivaju pola lica, izgleda puno ženstvenije.

Victoriin novi izgled komentirao je Lee Stafford, frizer slavnih hoollywoodskih žena.
"Lijepo je vidjeti ležernu frizuru. Ovo je stil koji joj odgovara, jer lijepo zaokruži njezino lice i ublaži oštre crte. Čini se da se pronašla i da se više ne mora skrivati iza upadljivih, kameleonskih stilova", komentirao je Stafford.

Strast za Louboutinovim štiklama
Novu frizuru bivša Spajsica je pokazala na utakmici Lakersa u Los Angelesu na kojoj je bila sa suprugom i sinovima. Osim s novom frizurom, Victoria je privlačila pažnju i odjevnom kombinacijom koju je odabrala za ovu prigodu.
U prvom redu tribina za koje su Beckhamovi izdvojili više od dvije tisuće dolara, negdašnja pjevačica pojavila se u crnim uskim trapericama i isto takvoj majici bez rukava, a na nogama je imala crno zlatne štikle Christiana Louboutina.

Vezane vijesti

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria Beckham ima novi projekt. "Victoria by Victoria Beckham" nova je, povoljnija, pristupačnija i jednostavnija linija odjeće koju je kreirala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika