06.11.2009. / 17:33

Autor: Andrea Belin

Modne zapovjedi za zimu: Što sve morate imati u ormaru

Prijelazna razdoblja u godini najteže padaju ženama jer kada zavire u ormar uvjerene su da niti jedna krpica više nije nosiva. Ukoliko ste i vi jedna od onih žena koja već danima razmišlja o kvalitetnom shoppingu, vrijeme je da saznate kojim komadima odjeće trebate obratiti posebnu pažnju!

Uske traperice su modni imperativUske traperice su modni imperativŽelite li biti u trendu, izbjegavajte široke hlače i cipele visokih tankih potpetica. Kratka crna kožna jakna i uske traperice neizbježni su komadi odjeće ove sezone. Krzno je također poželjno u svakom ormaru modno osvještene žene

Naglasak je na uskim trapericama

Ove jeseni je mala crna kožna jakna neizostavan modni detalj svake žene. Uske hlače su i dalje apsolutni hit. Sigurni smo da ih imate već nekoliko u ormaru, a uz malu doradu niste ni svjesni koliko će dobiti na vrijednosti. Birajte odjeću teških materijala, a kao i predhodnih nekoliko godina, naglasak je na crnoj boji. Krzno je također poželjno u svakom ormaru modno osvještene žene.

Platforme su totalni hit

Klasične cipele bez ikakvih ukrasnih detalja jednostavno morate imati u svom ormaru. Ne smiju izostati niti popularne platforme. Cipele visokih tankih potpetica izbjegavajte u širokom krugu. Lakirana koža je i dalje jedna od najboljih varijanti, a osim toga birajte cipele ljubičastih i plavih nijansi. Kratke čizme ili jako duboke cipele do gležnjeva su obavezni komadi obuće za dnevne varijante. Za noćne izlaske izbjegavajte obuću visokih tankih potpetica.

Kopčanje u dva reda

Kožne kaputiće i sve vrste jaknica s duplim kopčanjem jednostavno morate imati u svom ormaru ove zime. Ukoliko vam ipak više odgovaraju kaputi do koljena, ne smijete zaboraviti na remen. Šeširi i pletene kapice također bi se trebale naći na glavi gotovo svake žene koja želi biti u trendu. Izbjegavajte odjeću "za broj manju", a ne preporučaju se niti plišane trenirke. Printane majice su se opet vratile u modu stoga se nemojte ustručavati izdvojiti novac i za nekoliko komada koje ćete naravno uskladiti s ostalim modnim detaljima.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

registracija
1/11/09

Pobro, 06.11.09. 17:48

Tko ima dzepu ima i u ormaru


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika