09.11.2009. / 10:51

Autor: Andrea Belin

Riža i krumpir: Jednodnevna dijeta koja topi masne naslage

Ukoliko budete samo jedan dan u tjednu jeli laganu hranu riješiti ćete se masnih naslaga i osloboditi organizam od štetnih tvari. Takav način prehrane prakticirajte nekoliko tjedana za redom i kada sljedeći put stanete na vagu, niste ni svjesni koliko će se kazaljka pomaknuti, naravno prema dolje

Jednodnevna dijeta hit je među nutricionistimaJednodnevna dijeta hit je među nutricionistimaVišemjesečne dijete obećavaju mnogo, međutim rezultati ponekad nisu onakvi kakve smo priželjkivali. Jednodnevna dijeta koju vam nudimo garantira vrhunske rezultate, a osim što topi masne naslage, čisti organizam od svih štetnih tvari!

Kako djeluje?

Odmah na početku valja napomenuti da ostale dane u tjednu ne smijete pretjerivati s hranom. Dakle, kako bi se riješili masnih naslaga, ovakav režim prehrane prakticirajte jednom tjedno, ali kroz duže vremensko razdoblje. Ne samo da ćete napokon smršaviti, već ćete osloboditi organizam od štetnih tvari. Ako budete jeli nezačinjenu hranu i dnevno popili dvije litre vode, izgubiti ćete najmanje tri kilograma u mjesec dana. Na vama je samo da izaberete koji od sljedeća dva režima vam bolje odgovara.

Dan riže

Potrebno vam je 150 grama riže koju najprije prokuhajte, a zatim podijelite na tri porcije. Ujutro i navečer u rižu možete dodati malo povrća s jako malo začina, a za ručak savjetujemo 200 grama kuhane rajčice.

Dan krumpira

Potrebno vam je 70 grama krumpira i 60 grama kuhanog povrća po vlastitoj želji. Krumpir možete prokuhati ili ispeći, a nakon toga ga također podijelite u tri porcije. Od začina smijete koristiti peršin i majčinu dušicu.

Pažnja: Povrće kuhajte na pari!

Komentari

registracija
25/10/09

sunce55, 10.11.09. 19:00

koliko je meni poznato krumpir se mora jesti
uvijek svježe pripremljen, a ne pripremiti ujutro za
cijeli dan, ili?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika