12.11.2009. / 15:25

Autor: Andrea Belin

Željko Kerum i Fani preselili s jahte u stan njezine mame

Da je trenutačni dom splitskog gradonačelnika i njegove ljubavnice s kojom očekuje dijete u splitskoj Slavićevoj ulici tvrde i susjedi koji ih viđaju svako jutro, a s obzirom da vila na Mejam još uvijek nije gotova, ovakav razvoj situacije nije nimalo iznenađujući

Željko Kerum i Fani HorvatŽeljko Kerum i Fani HorvatNakon nekoliko tjedana provedenih na luksuznoj jahti Joke koja je usidrena u ACI-evoj marini, splitski gradonačelnik Željko Kerum i njegova dvadesetpetogodišnja ljubavnica Fani Horvat pronašli su sigurnije ljubavno gnijezdo.

Naime, ljubavnici koji uskoro očekuju i dijete, navodno žive kod Fanine majke Anite Horvat.

Da je njihov trenutačni dom u splitskoj Slavićevoj ulici tvrde i susjedi koji se svako jutro susreću sa svojim gradonačelnikom.

Doduše, ovakav razvoj situacije nije nimalo iznenađujući s obzirom da je Fani trudna već nekoliko mjeseci, a vila na Mejama u kojoj ona i Željko planiraju živjeti, još uvijek nije gotova.

Inače, Fani je očigledno zbog trudnoće odlučila smanjiti svoje poslovne obaveze jer je prije nekoliko dana zatvorila butik "Paola Prata" u Kerumovom trgovačkom centru "Joker".

Vezane vijesti

Hamilton razmišljao o preseljenju u SAD, ali odustao zbog brata

Hamilton razmišljao o preseljenju u SAD, ali odustao zbog brata

Bivši svjetski prvak Formuli 1 Lewis Hamilton priznao je kako je razmišljao o preseljenju u Sjedinjene Američke Države kako bi bio bliže djevojci… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 12.11.09. 17:58

fani aahahahaha jebo bas fani


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika