13.11.2009. / 11:16

Autor: Andrea Belin

Ucjenjivač tražio 100.000 dolara od Cindy Crawford za fotografije njezine kćeri

Dvadesetšestogodišnjeg Nijemca Edisa Kayalara se tereti da je fotografijama sedmogodišnje kćeri manekenke i njezinog supruga pokušao iznuditi sto tisuća dolara, a ukoliko mu se dokaže krivnja, mogao bi provesti u zatvoru najmanje dvije godine. Do sporne fotografije došao je preko dadilje

Cindy CrawfordCindy CrawfordOvih dana u javnost je procurila vijest kako je Njemac Edis Kayalar svojedobno ucjenjivao supružnike Cindy Crawford i Randea Grebera fotografijama njihove kćeri na kojima je sedmogodišnja djevojčica ušutkana vezana za stolac.

Nakon što je otkrivena ucijena postavlja se pitanje kako je Kayalar uopće došao do spomenutih fotografija. Pretpostavlja se da je u cijelu priču upletena dadilja malene djevojčice koja je snimila slike tijekom igre "lopova i policajca".

Edis je spornu fotografiju kasnije ukrao od dadilje, a na isti način je došao do broja telefona bivšeg supermodela. Nazvao je supružnike te im u početku rekao kako fotografiju želi vratiti jer je "dobra osoba", međutim kasnije je za to počeo tražiti novac pod prijetnjom da će fotke prodati medijima ili objaviti na internetu. Edis je nedavno deportiran iz SAD-a i navodno se trenutačnose nalazi u Stuttgartu.

Protiv Kayalara podignuta optužnica

Na svu sreću, supružnici napokon mogu udahnuti jer je ovih dana podignuta optužnica protiv ucjenjivača kojeg se tereti da je od bivšeg supermodela i njezinog supruga pokušao iznuditi sto tisuća dolara, a ukoliko mu se dokaže krivnja, mogao bi provesti u zatvoru najmanje dvije godine.

Vezane vijesti

Vatikan ucjenjuju

Vatikan ucjenjuju

Vatikan je izložen ucjeni, posebice nakon dokumenata koje je prošli tjedan objavio dnevni list La Repubblica, priopćila je u srijedu Sveta Stolica i… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 13.11.09. 12:02

neki ljudi jednostavno pojma nemako kako napraviti pare


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika