17.11.2009. / 21:05

Autor: Nacionalova redakcija

Lambaša poručuje Pokosici da je lažljiva, nestabilna zlostavljačica

Glumica bez angažmana je danas ponovno poručila Vlatki Pokos da joj želi zatvor zbog zlostavljanja Lane Radeljak za koju se, kao I za novac njezinog oca, jako brzo vezala. Naime, Vlatka je izjavila kako joj Dikan još uvijek piše smsove te poručila svojoj nasljednici da ga više drži na oku

Dolores LambašaDolores LambašaMedijski rat između bivše supruge Josipa Radeljaka Dikana I sadašnje priležnice istog čovjeka, Dolores Lambaše, sigurno je zabavniji od svih sapunica koje se trenutačno emitiraju na televiziji.

Naime, kako su svi akteri itekako željni pažnje, ne štede jedni druge u javnim nastupima za koje koriste sve blagodati moderne tehnologije. Lambaša ipak prednjači na svom Facebook profilu koji joj koristi za medijske obračune.

Dolores voli lovu i Lanu

Tako je danas ponovno poručila Vlatki Pokos da joj želi zatvor zbog zlostavljanja Lane Radeljak za koju se, kao I za novac njezinog oca, brzo navikla. Naime, Vlatka je izjavila kako joj Dikan još uvijek piše smsove te poručila svojoj nasljednici da ga više drži na oku. Glumica bez angažmana odgovara na Facebooku:

Lud i luđi

"Draga teta Vlatka, Josipu je previše lijepo da bi vama slao poruke. Poruke sa Josipovog telefona vam šaljem ja, moleći Vas da konačno prekinete sa rutiniranom navikom zarađivanja preko ove obitelji. Iako ste do sada bili uspješni u istome,više vam to neće polaziti za rukom, uvjeravam vas. Koncentrirajte se na vaše golišave slike, na sljedećeg "dečka tromjesječja" koji će potvrditi kako ste lažljivi i nestabilni kao i na ostale "važne informacije" o vašem životu. Naš ćete konačno morati pustiti. Eventualno vam mogu pomoći oko odabira psihjatra koji će vam uz pravilan odabir lijekova sugerirati kako navečer leći i ujutro se probuditi nakon svih zlostavljanja koje ste, iz vlastite nesigurnosti i potrebe za manipulacijom, počinili nad Lanom Radeljak. Još jednom,od srca vam želim-zatvor.", napisala je Šibenčanka.

Iz svega se doduše može zaključiti I jedna velika istina: psihijatri bi sa svima njima imali jako puno posla.

Vezane vijesti

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

Pentagon je objavio izjave sa saslušanja o 11. rujnu koje su u subotu u Guantanamu bile cenzurirane za vrijeme govora jer su se ticale mučenja… Više

Komentari

registracija
25/8/07

bootylicious, 17.11.09. 22:00

Lako je tebi proporucivat svog psihijatra kad ti ga Dikan placa. Aj nedilje ti vrati se trsit grm u Pakovo Selo ako te jos zele tamo i postedi nas citatelje ovog lista.


registracija
27/7/09

columbo, 17.11.09. 22:14

Idi Lambasa skini se konacno i ne zagadjuj!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika