19.11.2009. / 11:45

Autor: Andrea Belin

Pijani M. G. Taylor zlostavljao bivšu djevojku tijekom trudnoće?

Anja Dulčić tvrdi da je iluzionist dok su bili zajedno puno pio, a vrijeđanje i maltretiranje bili su svakodnevna pojava. Jednom prilikom ju je izbacio iz kuće

M.G. TaylorM.G. TaylorNa zagrebačkom Prekršajnom sudu u tijeku je postupak protiv iluzionista M. G. Taylora, pravim imenom Goran Rek. Kako doznaje Jutarnji list, Rekina bivša zaručnica Anja Dulčić ga optužuje za zlostavljanje tijekom njezine trudnoće.

Majka njihovog zajedničkog sedmomjesečnog djeteta tvrdi da je Goran dok su bili zajedno puno pio, a vrijeđanje i maltretiranje bili su svakodnevna pojava, a jednom prilikom ju je izbacio iz kuće.

Nadalje, tvrdi Dulčić, njihovom djetetu ime je nadjenuo Centar za socijalnu skrb jer ga je njezin zaručnik želio nazvati imenom koje "bi bilo dobro za šoubiznis".

S druge strane, Reka je nedavno optužio Anju i njenu majku da mu brane da vidi dijete te da mu ne daju broj tekućeg računa kako bi uplatio alimentaciju, a podaci Centra za socijalnu skrb zaista pokazuju da nikada nije platio alimentaciju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika