19.11.2009. / 17:28

Autor: Andrea Belin

"Nevolje u raju": Dolores i Dikan se posvađali zbog Vlatke Pokos

Lambaša je opet bila aktivna na Facebooku, međutim za razliku od proteklih nekoliko dana, sadržaj na njezinom profilu je nešto drugačiji. Ovaj put je priznala da se prvi put posvađala s Radeljakom zbog njegove bivše supruge

Dolores LambašaDolores LambašaOvotjedno medijsko prepucavanje Vlatke Pokos i Dolores Lambaše dobilo je svoje epilog. Naime, svađa između glumice i voditeljice očigledno je razljutila zagrebačkog poduzenika Josipa Radeljaka, a da situacija na zagrebačkom Cvijetnom trgu nije bajna, obznanila je, kao i obično, njegova djevojka na Facebooku.

"Draga Vlatka, čestitam što ste me večeras konačno uspjeli posvađati i s Josipom, koji je maločas slučajno otvorio internet i ugledao ove moje težnje za objavom prave istine. Priznajem Vam; snažan je utjecaj koji imate na ovu obitelj, ali šteta što je toliko negativan da su svi njezini članovi već odavna odustali od obračunavanja s Vama", prvi je post koji je na svom profilu ostavila glumica.

Doduše, ni tu nije kraj, već u nastavku slijedi novi napad na Pokos.

"Iako večeras neću mirno usnuti, uzmite u obzir da je Pakovo Selo ipak malo veće od Sokolovca i da su moje namjere ipak mrvu značajnije od Vaših, pa ću, unatoč svemu, ostati pri svome; u sljedećoj godini ćete morati osigurati kruh nekim drugim izjavama, ali svakako ne onim vezanim uz spominjanje obitelji Radeljak-Begović".

Vezane vijesti

Masovna tučnjava popova i puka zbog pečenih prasića

Masovna tučnjava popova i puka zbog pečenih prasića

Prema pisanju beogradskog Blica u mjestu pokraj Modriče u Bosni i Hercegovini potuklo se 40 pravoslavnih vjernika i svećenika nakon svađe oko pečenja… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 19.11.09. 18:31

Glupača iskompleksirana, dokona... Daj, više, nađi si život među četiri zida umjesto na pozornici!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika