22.11.2009. / 23:00

Autor: Nikolina Škunca

Marko Tolja: Odmah prepoznam cure koje žele biti sa mnom samo jer sam slavan

U zagrebačkom klubu Hemingway 24. studenog održat će se promocija drugog albuma riječkog pjevača Marka Tolje, pod nazivom "Vrijeme briše istinu". Samo dan prije službene promocije taj će se album naći u prodaji, dok će se 4. prosinca održati i pretpremijera mjuzikla "Za dobra stara vremena" u kojem upravo Marko Tolja ima glavnu ulogu. No, dok mu u poslu ide odlično, u privatnom životu baš i nije tako

Marko ToljaMarko ToljaS Markom Toljom izuzetno je lako raditi intervjue, izrazito je duhovit, odgovara na sva pitanja i kod njega ne postoji tema o kojoj ne razgovara. Kada je došao na intervju prvo sam ga upitala vrište li curice za njim, a on je odgovorio: "Ma ne vrište curice, vrište njihove mame. Evo, sada kada sam dolazio neka je mama počela vikati za mnom, a djevojčici je bilo neugodno."

EXTRA: Kako je došlo do tvoje uloge u mjuziklu "Za dobra stara vremena"? Pisalo se da si je dobio zahvaljujući showu "Zvijezde pjevaju", gdje si se ti natjecao, a Rajko Dujmić je bio član žirija pa te on predložio.

- Mislim da je tako bilo, da me Rajko primjetio i predložio Željki Ogresti. To sam prvi put saznao od Zrinke Cvitešić jer je došla na "Zvijezde pjevaju" i rekla mi "Ej bok, mi skupa radimo". Ništa mi nije bilo jasno i onda mi je rekla za mjuzikl i da će me najvjerojatnije zvati. To se i obistinilo samo dan kasnije, kada su me nazvali i pozvali na sastanak.

EXTRA: Kako se snalaziš u mjuziklu? Donekle, što se tiče glazbe, to je tvoje područje, no noviteti su gluma i ples?

- Što se glume tiče, to je u početku bilo malo frkovito jer u životu nisam glumio, a onda sam dobio priliku raditi, i to s ekipom u kojoj su Zrinka Cvitešić, Ivica Zadro, Ivica Vidović, Ana Begić. Najveće zvjerke. Ja inače nikada nemam tremu kada pjevam jer sam siguran u to, no na prvim probama sam je imao, i to jako veliku. I glumci i redatelj Mario Kovač su mi pomogli u tome i objasnili kako da se opustim pa to sada već ide relativno dobro. Nije to neki Shakespeare, to je više žargon i nema pretjerane filozofije. S pjevanjem nemam problema, no u plesu sam u početku bio malo kao drvo, a sada sam malo manje drven. (Foto: Goran Čižmešija i dokumentacija Extre)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Marko Tolja: Vrijeme je za život udvoje

Marko Tolja: Vrijeme je za život udvoje

Iako svoju vezu uporno skrivaju od medija, riječki pjevač Marko Tolja i manekenka Ana Ivančević započeli su, doznajemo, zajednički život u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika