27.11.2009. / 13:13

Autor: Andrea Belin

Božidar Alić: Ako bude kći zvat će se Zdenka, a sin će biti Ratimir

Zagrebačkom glumcu ovo je tek prvo dijete, a otkako je saznao da će postati otac, ni on niti njegova supruga ne mogu skinuti osmijeh s lica. Radosnu vijest ponosni otac je već podijelio i sa svojim prijateljima, a za svoje dijete, koje se treba roditi u lipnju, već je odabrao i ime

Božidar AlićBožidar AlićIako je njegova supruga Sanda u blaženom stanju samo dva mjeseca, pedesetčetverogodišnji glumac Božidar Alić već je odabrao ime za svoje dijete koje će se roditi u lipnju.

Ukoliko Sanda rodi djevojčicu, budući roditelji će ju nazvati Zdenka, a ako dobiju dječaka, nadjenuti će mu ime Ratimir.

Zagrebačkom glumcu ovo je tek prvo dijete, a otkako je saznao da će postati otac, ni on niti njegova supruga ne mogu skinuti osmijeh s lica. Radosnu vijest Božidar je već podijelio i sa svojim prijateljima i kolegama.

Inače, glumac i medicinska sestra upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a svoju ljubav su okrunili brakom u travnju 2007. godine.

Ubrzo nakon vjenčanja, supružnici su u jednom intervjuu otkrili da bi željeli postati roditelji djevojčice.

Sanda iz prvog braka ima sedamnaestogodišnjeg sina Marka koji živi s njom i s Božidarom.

Vezane vijesti

Poljaci ostavili dijete 45 minuta u automobilu na vrućini

Poljaci ostavili dijete 45 minuta u automobilu na vrućini

Policija je kazneno prijavila dvoje Poljaka koji su na Krku 45 minuta ostavili dijete zatvoreno u automobilu na velikoj vrućini, izvijestila je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika