Objavljeno u Nacionalu br. 733, 2009-12-01

Autor: Dean Sinovčić

OSVETA ZA PRijEVARU

Kobna palica za golf presudila braku slavnog Tigera Woodsa

TIGER WOODS i njegova supruga Elin Nordegren glavni su akteri čudnovatog događaja o kojem bruje svi svjetski medijiTIGER WOODS i njegova supruga Elin Nordegren glavni su akteri čudnovatog događaja o kojem bruje svi svjetski medijiPolicija na Floridi i dalje pokušava doznati što se doista dogodilo u noći između četvrtka i petka, kada je najbolji igrač golfa na svijetu Tiger Woods, prema prvoj verziji, stradao u automobilskoj nesreći u blizini svoje vile u Floridi, a njegova ga je supruga Elin Nordegren spasila tako što je golf-palicom razbila vjetrobransko staklo i izvukla ga iz automobila. Ubrzo su se proširile glasine kako taj opis događaja nije istinit, da je njegova supruga, bivša švedska manekenka, doznala da ju je varao te ga je izmlatila. On je pobjegao, ali zbog batina koje je dobio nije bio u stanju voziti automobil, ona ga je sustigla te počela udarati po automobilu palicom za golf, nakon čega se on zabio prvo u hidrant, a zatim u drvo.

Da ima nešto u glasinama pokazalo se nakon što je Tiger Woods odbio razgovarati s policajcima i objasniti im što se dogodilo. Dva su policajca u ponedjeljak ujutro posjetili bolnicu u koju je u petak dovezen Tiger Woods te su, prema nekim medijima, s policijskim nalogom u rukama, prema drugima, bez naloga, zatražili da im se preda liječnička dokumentacija kako bi doznali jesu li ozljede Tigera Woodsa nastale u automobilskoj nesreći ili su rezultat batina koje je dobio od supruge. Do ponedjeljka navečer i zaključenja ovog broja Nacionala još nije bilo objavljeno jesu li policajci i dobili medicinsku dokumentaciju.

Tiger Woods je, nakon što je hitna pomoć stigla na mjesto nesreće, nekoliko puta gubio svijest te se sumnja da su uzrok batine koje je dobio od supruge. Preciznije, sumnja se da ga je ona u kućnom obračunu udarila golf-palicom u glavu. Prema svjedoku nesreće koji se oglasio u ponedjeljak navečer, Tiger Woods imao je razbijenu donju usnicu koja je poprilično krvarila. Na sebi je imao kratke hlače i majicu, bio je bosonog, a u Floridi je zabranjeno bos voziti automobil.

Osim toga, policija je zatražila snimke sigurnosnih kamera koje su postavljene u kući Tigera Woodsa, iz čega bi se trebalo vidjeti što se događalo te noći. S druge strane, pitanje je postoje li te snimke, jer su ih Tiger Woods i njegova supruga otad mogli uništiti

Vezane vijesti

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

U središtu bizarnog incidenta na turniru u San Martinu našao se nekadašnji najbolji golfer svijeta Tiger Woods. U trenutku kad se koncentrirao na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika