Objavljeno u Nacionalu br. 733, 2009-12-01

Autor: Ružica Đukić

Luka Rajić se vraća u Hrvatsku, a njegova bivša supruga zbog ljubavi preselila se u Pariz

Borna Rajić, 39-godišnja bivša supruga tajkuna Luke Rajića, nedavno je rodila svoje četvrto dijete, sinčića Rafaela. Rafaelov otac je Ron Hale, porijeklom iz Izraela, s kojim Borna i njezini sinovi stanuju u Parizu. Nije poznato jesu li se Borna Rajić i Ron Hale i vjenčali, ali ona još uvijek nosi prezime bivšeg supruga. Saznajemo, pak, da su njezina trojica sinova iz braka s Lukom Rajićem, najstariji sin koji je dobio majčino ime Borna te Luka i Fran, Rona Halea odlično prihvatili i da se lijepo slažu. Iako su mnogi nakon razvoda Luke i Borne Rajić 2006. godine sumnjali da su njih dvoje i dalje skupa, ali su se odlučili službeno razvesti zbog navodnih poreznih olakšica, tome ipak nije tako. U prilog takvom mišljenju išlo je i to što se par, nakon devet godina braka koji je u javnosti djelovao vrlo stabilno, rastao tiho i diskretno, bez skandala.

Par se upoznao 1995. godine u jednom zagrebačkom fitness centru, a pola godine poslije, na njezin 25. rođendan, Luka Rajić zaprosio je svoju tadašnju djevojku, diplomiranu ekonomisticu Bornu. Luka Rajić i sedam godina mlađa Borna vjenčali su se u Dubrovniku 1996. Sedam godina poslije preselili su se u Ženevu, gdje je Luka Rajić kupio malu tvornicu čokolade Favarger. Dvije godine kasnije su se razveli, ali su oboje ostali živjeti u Ženevi; Luka u zgradi u centru, a Borna i njihovo troje djece u kući na Ženevskom jezeru. I dok se ovih dana u medijima piše kako se Luka Rajić, bivši vlasnik tvornice mlijeka i mliječnih proizvoda Dukat, tada zvane Lura, vraća u Hrvatsku te će otvoriti tvornicu generičkih lijekova vrijednu 300 milijuna kuna, spominje se i njegov bivši brak te jedan od najskupljih razvoda hrvatskih javnih osoba.

Vezane vijesti

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

U poslovnoj zoni Mišička u Popovači danas je otvorena PharmaS-ova tvornica generičkih lijekova, 300 milijuna kuna vrijedna investicija Luke Rajića.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika