09.12.2009. / 15:50

Autor: Nacionalova redakcija

Božićni koncert Rokaj festa: Darko Rundek & Cargo Orkestar u Boogaloou

Zbog velikog interesa fanova povodom pokrenutog glasovanja, Darko Rundek i njegov Cargo Orkestar odlučili su se za jos par poslastica na nadolazećem koncertu

Darko Rundek sa svojim Cargo orkestrom svira u Boogaloou 18. prosincaDarko Rundek sa svojim Cargo orkestrom svira u Boogaloou 18. prosincaRokaj Fest i ove godine tradicionalno obilježava kraj jedne festivalske godine i početak nove, uvijek drugačije i bolje. Darko Rundek & Cargo Orkestar okupljaju se za ekskluzivni nastup na tradicionalnom Rokaj Partyju 18.12.2009.

Zbog velikog interesa fanova povodom pokrenutog glasovanja, Darko Rundek i njegov Cargo Orkestar odlučili su se za jos par poslastica na nadolazećem koncertu.

Uz veliki broj glasova za već predložene pjesme dobiven je i veliki broj prijedloga te želja za set listu, Darko Rundek svojom reakcijom još jednom potvrđuje ekskluzivnost ovog Rokaj koncerta i po prvi put izlazi u susret vjernoj publici te obećava izvedbe nekih od najtraženijih pjesama. Koje su to pjesme, saznat ćete već sljedeći tjedan, pa ako imate Vi svoje favorite, pratite vijesti, mozda baš Vaša najdraža pjesma bude dio Rokaj duha koji će te veceri ispuniti Boogaloo.

Da još malo začini tajnovitost ovog ekskluzivnog nastupa, Rundek najavljuje i sudjelovanje specijalnih gostiju na pojedinim pjesmama koje su trazili fanovi.

Otkrit ćemo, za sada, samo da su u pitanju Rundekovi dugogodišnji prijatelji i suradnici...

Podsjećamo da glasovanje na web stranicama Rokaj Festa (www.rokajfest.com) traje još samo 6 dana, te s toga požurite sa glasovima ukoliko se želite izboriti za vasu omiljenu pjesmu. Pjesma sa najvećim brojem vaših glasova bit će Rundekov dar svim fanovima na koncertu u Boogaloou 18.12.2009. i ostat će iznenađenje do same izvedbe.

Broj ulaznica u pretprodaji ograničen je kapacitetom kluba, s toga osigurajte svoj upad na vrijeme na sljedećim pretprodajnim mjestima u Zagrebu: klub Boogaloo, Integral (pothodnik), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Dallas Music Shop (Masarykova), Dancing Bear (Gunduliceva), No Sikiriki (Nova cesta).

Za sve one koji će se u poslijednji tren odlučiti za dolazak na koncert, ukoliko ulaznica bude na dan koncerta, naglašavamo da ce se one u tom slucaju moći kupiti od 20 h na samom ulazu kluba po cijeni od 130 kuna.

Vezane vijesti

Rokaj fest otkazan, ali Slayeri ipak dolaze!

Rokaj fest otkazan, ali Slayeri ipak dolaze!

Zbog male prodaje ulaznica organizatori su odlučili otkazati postojeći koncept Rokaj festa. No, dio predviđenih bendova ipak će doći u Zagreb te… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika