11.12.2009. / 15:26

Autor: Hina

Radić uvjeren: 2009. je bila krizna, ali vrlo uspješna godina za IGH

Tijekom iduće godine jedan od glavnih ciljeva IGH-a je očuvanje zaposlenosti tako da bi svih 1.300 zaposlenih trebali ostati na svojim radnim mjestima, rekao je Radić

Jure RadićJure RadićGodina na izmaku bila je krizna za građevinarstvo, ali i vrlo uspješna za Institut IGH, ocijenio je predsjednik Uprave IGH-a Jure Radić na današnjem primanju za novinare i poslovne partnere.

"Bila je to krizna godina i godina zastoja u razvoju, ali unatoč tome IGH će imati vrlo, vrlo pozitivan rezultat", rekao je Radić te dodao da će 2009. biti jedna od boljih godina za IGH.

Evidentno je, kaže čelni čovjek IGH-a, da će 2010. godina biti teža od 2009.

Radić pozvao Vladu da plati građevinarima što duguje

Vladu i javna poduzeća pozvao je da "plate građevinarima ono što su odradili" te kritizirao mišljenja po kojima ne treba graditi autocestu do Dubrovnika.

Ako možemo graditi autocestu u Crnoj Gori, možemo i do Dubrovnika, rekao je Radić, a onima koji smatraju da je to trenutno financijski neizvedivo poručio je da građevinarima daju koncesiju.Najavio je osnivanje novog odjela kompanije "IGH Energija", komentiravši da Hrvatska ne smije postati veliki dućan, nego razvijati industrijski sektor.

Tijekom iduće godine jedan od glavnih ciljeva IGH-a je očuvanje zaposlenosti tako da bi svih 1.300 zaposlenih trebali ostati na svojim radnim mjestima, rekao je Radić.

Vezane vijesti

Radiću u Upravi

Radiću u Upravi

Tvrtka IGH na jesen će ponovo promijeniti vlasničku strukturu, jer će uslijediti još jedna dokapitalizacija nakon što je ovog mjeseca… Više

Komentari

registracija
11/12/09

excalibur, 11.12.09. 17:23

Gospodin radić je moj idol...još od vremena paralelnih mostova na maslenici koje vjetrovi (vjerovatno ostaci vremena mraka) nemilice zatvaraju. Ja sam siguran da IGH više nego uspješno posluje. Sve drugo bilo bi začuđujuće! Zato mislim da je vrijeme da se ponovno reaktivira titula ČUVARA DRŽAVNOG PEČATA o da se ista dodijeli ovom mužu.


registracija
11/12/09

excalibur, 11.12.09. 17:25

Pardon ispravak...ne ovom mužu...nego: ...ovom dičnom, hrvatskom mužu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika