23.12.2009. / 17:05

Autor: Andrea Belin

Video: Napokon stigao foršpan nastavka filma "Seks i grad"

U kratkom filmiću radnja, na žalost nije previše otkrivena, međutim očito je da će se četiri najbolje prijeteljice, Carrie, Miranda, Charlotte i Samantha ovaj put uputiti u Maroko

Kim Catrrall, Cynthia Nixon, Kirsten Davis i Sarah Jessica ParkerKim Catrrall, Cynthia Nixon, Kirsten Davis i Sarah Jessica ParkerDrugi nastavak filma koje će se u svim svjetskim kinima početi prikazivati tek na ljeto napokon je dobio i svoj prvi službeni foršpan.

Doduše, u kratkom filmiću radnja nije previše otkrivena, međutim očito je da će se četiri najbolje prijeteljice, Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kirsten Davis) i Samantha (Kim Catrrall) ovaj put uputiti u Maroko gdje će, bez sumnje, doživjeti mnoge zanimljive avanture, osobito na ljubavnom planu.

Podsjetimo, u drugom dijelu filma pojavljuje se i riječki maneken Filip Kleva i to u ulozi ljubavnika Samanthe Jones.

Unatoč činjenici da je prvi nastavak filma u prvom vikendu prikazivanja zaradio 30 milijuna dolara, o njegovoj kvaliteti mišljenja publike i kritičara su podijeljena.

Kakva iznenađenja nam priređuju u ovom nastavku saznati ćemo uskoro.

Vezane vijesti

Prehrana slavnih: Hollywoodske ljepotice otkrile tajnu vitkosti i savršenog...

Prehrana slavnih: Hollywoodske ljepotice otkrile tajnu vitkosti i savršenog izgleda

Gotovo da ne postoji žena koja ne zavidi na besprijekornom izgledu hollywoodskih ljepotica. Osim genetike, za njihovu savršenu liniju zaslužna je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika