07.01.2010. / 12:52

Autor: Andrea Belin

Bernie Ecclestone potvrdio da je u vezi s Fabianom Flosi

Par je nedavno posjetio cirkuski show "Cirque du Soleil" u Londonu, a svi koji su se našli na mjestu događaja, tvrde da su cijelo vrijeme izmjenjivali nježnosti

Fabiana Flosi; Foto: Daily MailFabiana Flosi; Foto: Daily MailVeza prvog čovjeka Formule 1, sedamdesetdevetogodišnjeg Berinea Ecclestonea i pedeset godina mlađe Brazilke, Fabiane Flosi, napokon je dobila i službenu potvrdu.

Naime, par je nedavno posjetio cirkuski show "Cirque du Soleil" u Londonu, a svi koji su se našli na mjestu događaja, tvrde da se Bernie i Fabiana nisu odvajali jedno od drugoga te da su cijelo vrijeme izmjenjivali nježnosti.

I sam Ecclestone je svojedobno izjavio kako je direktorica marketinga jedne brazilske tvrtke prekrasna osoba s kojom bi volio provesti ostatak života.

Inače, o njihovoj vezi šuškalo se još početkom listopada, međutim Ecclestone je tada govorio da još uvijek ne može zaboraviti svoju bivšu suprugu Slavicu s kojom se rastao početkom prošle godine.

Njihov zajednički život postao je prošlost nakon 25 godina braka iz kojeg imaju dvije kćeri, Petru i Tamaru koje navodno nisu oduševljene što se u životu njihovog oca pojavila nova žena.

Podsjetimo, razvod jednog od najbogatijih parova na svijetu trajao je samo 58 sekundi.

Vezane vijesti

Ecclestone: Vettel ima priliku postati najbolji u povijesti

Ecclestone: Vettel ima priliku postati najbolji u povijesti

Šef Formule 1 Bernie Ecclestone u razgovoru za njemački portal Spiegel Online ocijenio je kako bi Nijemac Sebastian Vettel mogao srušiti rekorde… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika