10.01.2010. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Nova veza: Davor Šuker ljubi manekenku Draganu Radošević

Ovoga puta, čini se, pažnju nekoć uspješnog nogometaša već nekoliko mjeseci zaokuplja manekenka Dragana Radošević, Splićanka zbog koje sve češće iz Zagreba odlazi u taj grad

Davor ŠukerDavor ŠukerBivši hrvatski reprezentativac Davor Šuker, jedan od najboljih nogometnih napadača svijeta, poznat je i kao veliki zavodnik žena. Iako se ni u svojim 40-im godinama nije oženio i uvijek ističe kako još nije susreo odgovarajuću osobu, nikada nije skrivao da uživa u društvu ljepotica.

Ovoga puta, čini se, njegovu pažnju već nekoliko mjeseci zaokuplja manekenka Dragana Radošević, Splićanka zbog koje sve češće iz Zagreba odlazi u taj grad.

Tako je između Božića i Nove godine ondje igrao na malonogometnom Turniru četiri kafića, gdje je igrao u ekipi kafića Plava kava. Nakon finala, ostao je i dan duže nego što je bilo potrebno te je viđen s tom 25-godišnjom manekenkom.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 11.01.10. 11:27

steta sta ce mu se Prezime izgubiti,nisu sve ni novci bolje da je pravija dicu ili ce mozda kasnije iz epruvete,,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika