12.01.2010. / 15:19

Autor: Andrea Belin

Korak do oltara: Sienna Miller i Jude Law će se zaručiti

Da se uskoro planiraju zaručiti potvrdio je neimenovani izvor blizak paru koji je kazao da je samo pitanje dana kada će Britanac zaprositi svoju dragu jer je tijekom blagdana napokon shvatio koliko mu je važan obiteljski život

Jude Law i Sienna MillerJude Law i Sienna MillerIako su ponovno u vezi tek nešto više od mjesec dana, kuloarima se šuška da glumački par Jude Law i Sienna Miller razmišljaju o bračnom životu.

Da se uskoro planiraju zaručiti potvrdio je neimenovani izvor blizak paru koji je kazao da je samo pitanje dana kada će Britanac zaprositi svoju dragu.

"Jude je tijekom blagdana došao do zaključka da mu je obiteljski život jako važan. On jednostavno treba dobru ženu da se brine za njega, a Sienna je spremna biti s njim zauvijek", kazao je izvor za New Magazine.

Inače, božićne i novogodišnje blagdane par je proveo na Brabadosu zajedno s glumčevo troje djece koje ima iz braka sa Sadie Frost.

Podsjetimo, par je obnovio svoju vezu nakon četiri godine. U to vrijeme Britanac je po četvrti put postao otac malane Sophie koju je dobio iz avanture sa Samanthom Burke.

Vezane vijesti

Glumac Joe Armstrong kriv za prekid Sienne Miller u Judea Lawa?

Glumac Joe Armstrong kriv za prekid Sienne Miller u Judea Lawa?

Iako su svojedobno najavljivali vjenčanje, Jude Law i Sienna Miller su prije nekoliko dana ponovno prekinuli što je potvrdio i glasnogovornik slavnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika