13.01.2010. / 15:05

Autor: Andrea Belin

Nije joj dugo trebalo: Nicole Scherzinger preboljela Hamiltona

Pjevačica se navodno već neko vrijeme intezivno druži s vlasnikom nekih elitnih klubova u Londonu, Nickom Houseom i šuška se da je on razlog zašto je vozač Formule 1 odlučio krenuti svojim putem

Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger u vrijeme ljubaviLewis Hamilton i Nicole Scherzinger u vrijeme ljubaviIako je glasnogovornica Nicole Scherzinger i Lewisa Hamiltona prije nekoliko dana kazala kako je, trenutačno bivši par prekinuo jer se žele koncentrirati na vlastite karijere, čini se da je prava istina nešto drugačija.

Kako pišu britanski mediji, razlog prekida pjevačice grupe Pussycat Dolls i vozača Formule 1 je treća osoba.

Pjevačica se navodno već neko vrijeme intenzivno druži s vlasnikom nekih elitnih klubova u Londonu, Nickom Houseom i šuška se da je on razlog zašto je Hamilton odlučio krenuti svojim putem.

Novopečeni ljubavnici navodno su se upoznali još na božićnom partyju koji je pripremila pjevačica s Barbadosa, Rihanna, a od tada se ne odvajaju jedno od drugoga.

Inače, Nicole i Lewis upoznali su se na dodjeli MTV Europe Awards u Münchenu u studenom 2007. godine, a od početka 2008. godine bili su zajedno do prije tri dana.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika