31.01.2010. / 20:10

Autor: Martina Čizmić

Novi Firefox: Prilagodite izgled preglednika trenutnom raspoloženju

No, što je točno novo u Firefoxu 3.6? Upravo njegov izgled. Točnije, moguće je u potpunosti promijeniti temu odnosno Personas preglednika

Mozilla je uvela jednostavno mijenjanje tema na svom preglednikuMozilla je uvela jednostavno mijenjanje tema na svom preglednikuMozilla je izdala novu verziju svog internetskog preglednika Firefoxa. Iako je prvotno verzija 3.6 najavljena za kraj prošle godine, njen se razvoj malo odužio pa je puštena u opticaj tek krajem siječnja.

Naravno, prije toga su developeri mogli isprobati dvije beta verzije kako bi se u potpnosti smanjila mogućnost pogrešaka. Pa ipak ima ih, ali ekipa iz Mozille obećaje da će ih do verzije 3.7 ili najkasnije 4.0 riješiti. Inače, ova potonja trebala bi biti objavljena do kraja godine.

No, što je točno novo u Firefoxu 3.6? Upravo njegov izgled. Točnije, moguće je u potpunosti promijeniti temu odnosno Personas preglednika.

Na stranicama Mozille već postoji preko 30 tisuća različitih Personasa koje korisnik može izabrati. Naravno, sukladno trendu, najveća je ponuda onih temeljenih na filmovima Avatar i Mladi mjesec. No, pomnijim kopanjem po bazi, mogu se čak pronaći rukometne teme, hrvatske teme, ali i mnoge mnoge druge.

Što je sve Mozillin tim ugurao u novu verziju možete pogledati i na videu na kojem će vam i pomnije pokazati kako promijeniti Personu svog Firefoxa.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika