25.02.2010. / 13:27

Autor: Milan Pavlinović

Poziv za okupaciju Teatra ITD

Kultura promjene nudi prostor ITD-a alternativcima koji žele predstaviti likovni performans, plesni film, radijski mjuzikl, kustoski ili pak redateljski koncept, živuću instalaciju, sažetak priče, video rad

Kultura promjene Studentskog centra organizira 3. Noćni Lab Teatra&TD 12. ožujka u Teatru&td, a prijave traju do 5. ožujka.

Projekt Noćnog Laba&TD omogućit će mladim umjetnicima predstavljanje svog projekta bez obzira u kojoj je fazi, a cilj njegovog izlaganja je interakcija s publikom i potencijalnim suradnicima i producentima.

Umjetnicima je na raspolaganju velika dvorana, vrijeme izvedbe od 3 do 10 minuta, 3 reflektora, odnosno osnovna postavka svjetla sa zajedničkim intervencijama, glazbena mini linija, 1 inspicijentica, 1 platno i 1 projektor.

Treći Noćni Lab Teatra &TD na temelju pisanih koncepata odabrat će projekte koji će se izvedbeno prezentirati u velikoj dvorani &TD-a.

Izabrani projekti potom će prihvatiti Teatar &TD i omogućiti im stručno mentorstvo, prostor i tehničku potporu za njihov razvoj. Stručno mentorstvo će se određvati autonomno za svaki projekt, ovisno o njegovim potrebama, dok će selektori Noćnog Laba biti naknadno objavljeni. Praizvedba projekata bit će na LabFestu&td.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika