13.03.2010. / 14:46

Autor: Hina

Na granici Srbije i Kosova napadnuto vozilo EULEX-a

Oko 35 minuta poslije ponoći na vozilo EULEX-a je pucano i bačena je eksplozivna naprava, pri čemu nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je na vozilu pričinjena materijalna šteta

Kosovska policija i EULEX istražuju incidentKosovska policija i EULEX istražuju incidentVozilo misije EULEX napadnuto je u noći sa petka na subotu na 31 pograničnoj točki prema Srbiji na sjeveru Kosova, javljaju u subotu prištinski elektronički mediji.

To je potvrdio glasnogovornik kosovske policije Baki Kelani, a prema policijskim informacijama, izgred se dogodio poslije ponoći kada su za sada nepoznate osobe pucale u vozilo EULEX-a.

Po riječima Kelanija, oko 35 minuta poslije ponoći na vozilo EULEX-a je pucano i bačena je eksplozivna naprava, pri čemu nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je na vozilu pričinjena materijalna šteta.

Za sada, kako je rekao, nema uhićenih, a tijekom dana očekuje se više detalja o izgredu. Kosovska policija je zajedno s policijom EULEX-a pokrenula istragu o sinoćnjem događaju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika