06.04.2010. / 15:57

Autor: Hina

Tijelo mrtvog rođaka pokušale 'prešvercati' u zrakoplov

Pretpostavlja se da su pokušale same "prokrijumčariti" mrtvoga rođaka u Njemačku kako bi zaštedjele skupe usluge pogrebnog poduzeća i kompliciranu administraciju

Dvije žene uhićene su u zračnoj luci u Liverpoolu pod sumnjom da su pokušale u zrakoplov na letu u Njemačku ukrcati tijelo rođaka, objavila je policija u utorak.

One su preminulog 91-godišnjaka sa sunčanim naočalama u invalidskim kolicima gurale po zračnoj luci "John Lennon" prije nego su službenici posumnjali i spriječili ih da se ukrcaju.

Vjeruje se da su do zračne luke stigli taksijem iz 60 kilometara udaljena Oldhama kod Manchestera, prenosi policija. Žene u dobi od 41 i 66 godina uhićene su pod sumnjom da nisu prijavile prijevoz mrtvaca te su puštene uz jamčevinu.

Pretpostavlja se da su pokušale same "prokrijumčariti" mrtvoga rođaka u Njemačku kako bi zaštedjele skupe usluge pogrebnog poduzeća i kompliciranu administraciju.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika