07.04.2010. / 07:44

Autor: Hina

Za Svjetski dan zdravlja besplatne antistresne masaže

Svjetski dan zdravlja, 7. travnja, pod motom "1000 gradova - 1000 života" ove se godine organizira u 1000 gradova diljem svijeta na otvorenom prostoru, ulicama, trgovima, parkovima, s javnim pozivom svim građanima da se uključe u što većem broju u aktivnosti na otvorenom

Opustite seOpustite seUdruga masera i ljubitelja masaže "Slobodni maseri" obilježit će besplatnim antistresnim masažama na otvorenim prostorima u Zagrebu Svjetski dan zdravlja, koji je ove godine posvećen zdravlju gradskog stanovništva.

U borbi protiv stresa kao jednog od najvećih neprijatelja zdravlja gradskog stanovništva, Udruga masera i ljubitelja masaže će u srijedu na Trgu bana Josipa Jelačića, od 12 do 16 sati, te u nedjelju na Zrinjevcu, zainteresiranim građanima besplatno demonstrirati antistresnu masažu na stolici, priopćeno je iz Udruge.

Napominje se i kako će jednu od najboljih antistresnih metoda na glavnom zagrebačkom trgu iskušati brojna poznata lica hrvatske javne scene, a svoj dolazak najavili su i predsjednik Republike Ivo Josipović te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Svjetski dan zdravlja, 7. travnja, pod motom "1000 gradova - 1000 života" ove se godine organizira u 1000 gradova diljem svijeta na otvorenom prostoru, ulicama, trgovima, parkovima, s javnim pozivom svim građanima da se uključe u što većem broju u aktivnosti na otvorenom.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika