15.04.2010. / 19:00

Autor: Miroslav Sušnik

Pjevač Type O Negativa preminuo od zatajenja srca

Tijekom dana vijest o njegovoj smrti potvrđena je od gitariste grupe Kennya Hickeya te klavijaturiste Josha Silvera, dok se još uvijek očekuje službena potvrda

Peter SteelePeter SteelePrema objavama raznih stranih medija sinoć je od posljedice zatajenja srca u 48. godini preminuo Peter Steele, lider, pjevač i basist grupe Type O Negative.

Mnogi obožavatelji a i mediji bili su sumnjičavi na tu informaciju jer je 2005. na službenoj stranici grupe bila objavljenja vijest o Steelovom samoubojstvu, da bi na kraju ta vijest bila demantirana. Tijekom dana vijest o njegovoj smrti potvrđena je od gitariste grupe Kennya Hickeya te klavijaturiste Josha Silvera, dok se još uvijek očekuje službena potvrda.

Peter Steele, pravim imenom Petrus T. Ratajzyck, karijeru je započeo u metal grupi Fallout i thrash metal skupini Carnivore da bi potpunu afirmaciju i uspjeh postigao s grupom Type O Negative s kojom je snimio 6 studijskih albuma, a ove godine je bio planiran i sedmi, proročanskog radnog naslova "Dead, but for real this time". Obožavateljima za utjehu ostaje uspomena na njihov zagrebački koncert koji je 01.07. 2007. bio održan u klubu Boogaloo.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika