03.05.2010. / 13:00

Autor: Andrea Belin

Numerologija:Brojevi otkrivaju što vas očekuje u svibnju

Saznajte kakvog ćete raspoloženja biti u narednom mjesecu, hoće li vam se dogoditi ljubav i da li će svakodnevni problemi remetiti vaš unutarnji mir... Sve to zapisano je u datumu vašeg rođenja

Saznajte što vas očekuje u skoroj budućnostiSaznajte što vas očekuje u skoroj budućnostiDa biste se unaprijed pripremili na sva događanja u narednom mjesecu, neovisno je li riječ o pozitivnim ili negativni situacijama, zbrojite brojeve iz datuma vašeg rođenj, a konačni rezultat će vam reći kakvi će biti dani koji vas očekuju!

Primjer: 22. 7. 1974.
2+2+7+1+9+7+4=32=3+2=5

1
Mnogi će zavidjeti na vašoj pozitivnoj energiji pa se nemojte iznenaditi ako u narednom mjesecu postanete jedna od glavnih tema ogovaranja. Stoga pripazite kome ćete otkriti svoje najskrivenije tajne.

2
Osobe s brojem dva mogu očekivati povišicu ili unapređenje na radnom mjestu. Međutim, obiteljska situacija neće biti osobito idilična.

3
Iako ćete se dobro slagati s partnerom i ostalim članovima obitelji, loše vijesti će pokvariti idilu.

4
Nakon napornog travnja ne bi bilo loše da nekoliko dana u svibnju iskoristite za odmor. Ukoliko vam financije i posao to ne dopuštaju, večernje sate provodite u šetnji.

5
Iako će obiteljska situacija biti poprilično mirna, na poslu ćete se, za razliku od prijašnjih nekoliko mjeseci dodatno nervirati. Izbjegavajte konflikte s nadređenima.

6
Najveći problem biti će rokovi koje ste si zadali sami ili neka druga osoba. Napravite raspored i sve ćete stići na vrijeme. Nemojte se nervirati jer to se može negativno odraziti na zdravlje.

7
Kupnju nekretnina, pokretnina odgodite za neki drugi mjesec.

8
Pozitivna situacija očekuje vas na poslovnom planu, a ništa negativno neće se dogoditi niti u ljubavi. Zdravstveno stanje će se malo zakomplicirati, no nema razloga za paniku.

9
Mjesec svibanj iskoristite za druženje s osobama koje niste vidjeli mjesecima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika