05.05.2010. / 19:50

Autor: Andrea Belin

Žuži Jelinek predstavila svoju novu knjigu "Žene osvajajte"

Predstavljanje knjige održano je u srijedu u prostorijama Židovske općine u Zagrebu, a u sklopu promocije prikazan je i polusatni biografski film pod nazivom "Žuži"

Žuži Jelinek; Foto: Martina CvekŽuži Jelinek; Foto: Martina Cvek"Žene osvajajte" naslov je nove, osme po redu knjige Žuži Jelinek čija je promocija održana u srijedu u prostorijama Židovske općine u Zagrebu.

Riječ je o knjizi u kojoj su sabrani svi isječci iz života žene koja ih je doživjela, preživjela i unatoč svemu ostala svoja, vedra, puna života i ljubavi.

Naravno, muškarci su opet u prvom planu jer prema njezinom mišljenju svijet bez pripadnika jačeg spola ne bi imao smisla. Da svaka žena mora pored sebe imati muškarca poručila je i na promociji svoje osme knjige.

"Jako puno držim do žena, međutim muškarce volim još više. Svaka žena treba muškarca, ali ne uvijek istog", kazala je Žuži Jelinek.

U sklopu promocije prikazan je i polusatni biografski film o najpoznatijoj šnajderici, "Žuži", snimljen u produkciji HTV-a. Redatelj ovog dokumentarnog filma je Darko Halapija, a scenaristica Andrea Ćakić.

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 05.05.10. 21:25

Ovu "gospođu" poznam prilično dobro. Bože pomozi već jednom!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika