20.05.2010. / 15:01

Autor: Andrea Belin

Glumica Megan Fox dobila otkaz u "Transformersima"

Da se djevojka zvijezde tinejđerske serije "Beverly Hills", Briana Austina Greena neće pojavljivati u novom nastavku, navodno je odluka redatelja Michaela Baya

Megan FoxMegan FoxJedna od najpoželjnjih glumica današnjice, seksepilna Megan Fox, na žalost većine pripadnika jačeg spola, neće glumiti u trećem nastavku "Transformersa".

Da se djevojka zvijezde tinejđerske serije "Beverly Hills", Briana Austina Greena neće pojavljivati u novom nastavku, navodno je odluka redatelja Michaela Baya.

Doduše, ona nije nimalo iznenađujuća s obzirom na neke izjave popularne glumice nakon premijere drugog nastavka filma.

"Michael Bay je poput Hitlera ili Napoleona! Raditi s njim je prava noćna mora", govorila je glumica. Osim neugodnih iskustava sa seta, smetali su joj i svakodnevni odlasci u solarij kako bi postigla preplanulu put koja je bila neophodna za ulogu.

Tko će zamijeniti neodoljivu glumicu još uvijek nije poznato, a budući da redatelj Michael Bay i scenarist Ehren Kruger završavaju scenarije za treći nastavak, o tome će morati odlučiti vrlo brzo.

Vezane vijesti

Foto: Megan Fox u promo-shootingu za Armani

Foto: Megan Fox u promo-shootingu za Armani

Megan Fox zaštitno je lice Armanijeve Beauty 2011 Christmas Collectiona. Ovo su samo promotivne fotografije za novu liniju dekorativne kozmetike.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika