02.06.2010. / 12:52

Autor: Nacionalova redakcija

Fight club 2: Život na Facebooku ili Twitteru?

Drugi Fight Club odgovorit će na pitanja kako je živjeti sa zaljubljenikom u Facebook, može li se od Twittera navući prehlada, kako na Zelenoj tržnici stoje proizvodi sa FarmVilla i mogu li društvene mreže spasiti propali business

Na prvom Fight Clubu raspravljalo se o iPhoneu i BlackberryuNa prvom Fight Clubu raspravljalo se o iPhoneu i BlackberryuU Zagrebu će se 8. lipnja 2010. u 18.00 sati u Centru za kulturu i film August Cesarec (Teatar Exit), u organizaciji Hrvatske udruge web developera CROWD, održati Fight Club 2: kruha i igara. Tom ce se prigodom sukobiti evangelisti i protivnici društvenih mreža, s posebnim naglaskom na Facebook i Twitter.

Drugi Fight Club odgovorit će na pitanja kako je živjeti sa zaljubljenikom u Facebook, može li se od Twittera navući prehlada, kako na Zelenoj tržnici stoje proizvodi sa FarmVilla i mogu li društvene mreže spasiti propali business.

S druge pak strane, sudionici će pokušati odgovoriti na pitanje ima li struje u reallife pećinama, imaju li pisci potrebu za fan pageom, kako se u dinarskim krajevima organizira događaj bez FB event kalendara, te znaju li tete u kazalištima odgovoriti djeci na pitanje koji je hashtag predstave.

Za tim protivnika društvenih mreža na ovom se Fightu bore predstavnici oštrog pera i britkog jezika, pa će biti prava hrabrost stati na pozornicu i suprotstaviti se književniku Anti Tomiću i glumici Vitomiri Lončar – Bucki. Složno će im proturiječiti tim evengelista društvenih mreža i to poznati stručnjak za iste Davor Runje i režiser i ljubitelj mreža Ivica Šimić. Potonji je ujedno i bračni drug fajterice Vitomire Lončar, pa osim borbe na ideološkoj osnovi, možete očekivati i bračnu svađu.

Rok za prijavu posjetitelja je 7. lipnja 2010. godine, a ukoliko se broj prijavljenih ranije popuni, prijave će se zatvoriti radi ograničenog broja posjetitelja u dvorani. Obrazac za prijavu nalazi se na web stranici www.crowd.hr. Ulaz je besplatan, a prijava obvezna.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika