06.06.2010. / 07:57

Autor: Nacionalova redakcija

Čudesna prostirka za samoiscjeljenje stigla i u Hrvatsku!

Ključni element Pranamat Eca je dizajn u obliku lotosovog cvijeta

Pranamat se može koristiti i kao prostirka za plažuPranamat se može koristiti i kao prostirka za plažuPranamat Eco čudesna je prostirka za samoiscjeljenje, relaksaciju i revitalizaciju koja obnavlja tok energije tijela kombinirajući drevnu mudrost i modernu tehnologiju.

Nekada davno drevni indijski jogiji koristili su '' krevet sa čavlima'' za meditaciju i samoiscjeljenje. Pranamat Eco vraća u moderno doba upravo tu drevnu mudrost, no ovoga puta sa modernim atraktivnim,dizajnom i maksimalnom udobnošću.

Prostirku Pranamat Eco poželjet će imati svaka osoba kada se uvjeri kako njeni cvjetići oštrih bridova u obliku lotosa aktiviraju vitalne točke i revitaliziraju tijelo.

Zahvaljujući tehnici akupresure po čijim principima je dizajnirana, podloga Pranamat Eco pomaže nam da se relaksiramo i da naše tijelo samo započne iscjeljujući proces.

Pranamat Eco podiže razinu energije, jača imunitet i obnavlja snagu pri oporavljanju od bolesti, smanjuje masno tkivo unapređujući metabolizam, poboljšava elasticitet i tonus kože, potiče cirkulaciju krvi i limfe, djeluje anticelulitno, moćno je sredstvo protiv depresije i stresa, ublažava glavobolju i bolove, olakšava spazam i napetost mišića, olakšava bolove u kralježnici, ima regenerativno antiupalno djelovanje, olakšava tegobe menopauze, potiče plodnost I potenciju, revitalizira tijelo nakon napornog rada, nadomješta nedostatak fizičke aktivnosti, pomaže u opuštanju nakon leta avionom, duge vožnje, dugotrajnog rada za kompjutorom, regenerira nakon bolesti povezanih sa nepokretnošću. Učinkovito regenerira sportaše nakon napornih treninga ili utakmica.

Ključni element Pranamat Eca je dizajn u obliku lotosovog cvijeta. Cijela podloga ima čak 221 lotosov cvijet i 25 latica oštrih bridova. Pranamat Eco kreiran je za osobnu upotrebu od 100%-tno prirodnih materijala poput lana i vlakana kokosovog oraha.

Dok ležite na leđima, fini šiljci lotosa postavljeni na Pranamatu stimulirat će vaše aktivne nervne centre te potaknuti protok krvi i cirkulaciju limfe. A zatim ćete, prilikom oslobađanja endorfina - hormona sreće, doživjeti potpuno olakšanje. U vašem tijelu oslobodit će se i oksitocin, hormon ljubavi, mira i spokoja. Redovitim korištenjem Pranamata postići ćete potpunu regeneraciju tijela.

Vezane vijesti

Foto: Makedonska ljepotica Katarina

Foto: Makedonska ljepotica Katarina

Katarina Ivanovska zaštitno je lice za liniju kupaćih kostima Pain de Sucre Swimwear. Ozbiljnija karijera ove manekenke započela je nakon što je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika