10.06.2010. / 12:36

Autor: Hina , Andrea Belin

Ricky Martin će uskoro glumiti na Broadwayju

Premda je kao pjevač nastupao pred velikim brojem gledatelja, Martin je rekao da "nije izgubio ljubav za intimu teatra". Predstava o životu poznate argentinske čelnice Eve Peron prvi put je izvedena 1978. u Londonu, a iduće godine na Broadwayu

Ricky MartinRicky MartinPoznati pjevač Ricky Martin glumit će na Broadwayu u mjuziklu "Evita" koji bi se trebao početi ponovno prikazivati 2012., objavljeno je u New Yorku.

Predstava o životu poznate argentinske čelnice Eve Peron prvi put je izvedena 1978. u Londonu, a iduće godine na Broadwayu.

Premda je kao pjevač nastupao pred velikim brojem gledatelja, Martin je rekao da "nije izgubio ljubav za intimu teatra".

Ulogu Eve Peron tumačit će argentinska glumica Elena Roger.

Podsjetimo, krajem ožujka pjevač je progovorio o svojoj seksualnosti. Na svojoj internetskoj stranici je objavio da ne može odoljeti muškarcima.

"Ponosan sam što mogu reći da sam sretan homoseksualni muškarac. Blagoslovljen sam zbog toga što jesam", napisao je pjevač i dodao kako je presretan što je napokon prihvatio svoje seksualno opredjeljenje.

Vezane vijesti

Hollywoodski trend: Zvijezde kojima su djecu rodile surogat majke

Hollywoodski trend: Zvijezde kojima su djecu rodile surogat majke

Australska glumica i dobitnica Oscara Nicole Kidman i njezin suprug, glazbenik Keith Urban posljednji je hoolywoodski par koji je dobio dijete uz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika