10.06.2010. / 14:59

Autor: Totalsport

Andy Murray ponovno u vezi sa studenticom Kim Sears

Takav se zaključak može donijeti nakon što je dotična dama bodrila škotskog tenisača na njegovom prvom ovogodišnjem meču londonskog ATP turnira u Queen's Clubu, na kojem Murray brani naslov pobjednika

Andy Murray Andy Murray Iako mu na teniskim terenima baš i ne ide najbolje, najbolji britanski tenisač Andy Murray ostvario je vrijednu ''pobjedu'' barem na ljubavnom planu.

Murray je opet u vezi s 22-godišnjom studenticom Kim Sears. Takav se zaključak može donijeti nakon što je dotična dama bodrila škotskog tenisača na njegovom prvom ovogodišnjem meču londonskog ATP turnira u Queen's Clubu, na kojem Murray brani naslov pobjednika.

Kim Sears prvi je puta u Queen's Clubu gledala meč Andyja Murrayja nakon što je par u studenome prošle godine raskinuo svoju vezu dugu četiri i pol godine.

Štoviše, čak je i sjedila uz Andyjevu majku Judy, što je dovoljan pokazatelj da obnovu veze podržava i obitelj.

Zapravo još uvijek engleskim novinarima nije poznat točan razlog zbog kojeg su Andy Murray i Kim Sears prekinuli svoju vezu krajem prošle godine, iako postoje špekulacije. Murray je prijateljevao s bivšom Miss Škotske Katharine Brown, a njegova djevojka nije mogla niti podnijeti ovisnost škotskog tenisača o video-igricama.

Murrayju nakon prekida veze nije išlo dobro u karijeri. Istini za volju, igrao je finale Australian Opena, ali je nakon toga imao uglavnom mizernu sezonu, pogotovo na zemljanim terenima. Nakon Melbourna je upisao samo 11 pobjeda i sedam poraza što je, dakako, vrlo skroman učinak za četvrtog tenisača svijeta.

Usprkos loših rezultata, Murray je, piše The First Post, u zadnje vrijeme dobrog raspoloženja. Vjerojatno zbog ljubavnog pothvata koji bi ga, možda, mogao potaknuti i na podvig u Wimbledonu. Britanci još uvijek čekaju na prvog britanskog pobjednika u All England Clubu nakon Freda Perryja iz 1936. godine...

Vezane vijesti

Roland Garros: Murray unatočv ozljedi dobio Nieminena

Roland Garros: Murray unatočv ozljedi dobio Nieminena

Britanski tenisač Andy Murray, četvrti nositelj Roland Garrosa, uz dosta je muke prošao u 3. kolo u meču protiv Finca Jarkka Nieminena, te je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika