12.06.2010. / 09:12

Autor: Andrea Belin

Manekenka Doris Vrečko je nova ljubav Zorana Mamića?

Ukoliko je za vjerovati kuloarskim pričama, manekenka se nije pojavila na ovogodišnjem Dreft Fashion Weeku zbog sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića s kojim je navodno u ljubavnoj vezi

Doris VrečkoDoris VrečkoRijetki su oni koji nisu primijetili da se na ovogodišnjem Dreft Fashion Weeku već dvije večeri za redom nije pojavila trenutačno jedna od najtraženijih hrvatskih manekenki, Doris Vrečko.

Ukoliko je za vjerovati kuloarskim pričama, ovu modnu manifestaciju je zaobišla zbog sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića s kojim je navodno u ljubavnoj vezi.

Poznato je da su bivša Mamićeva supruga, Vanja i organizatorica ove modne manifestacije Suzy Josipović jako dobre prijateljice. Je li to jedan od razloga zašto se Doris Vrečko ne pojavljuje u balonu Boćarskog doma, nitko se ne usuđuje govoriti pa čak ni sama organizatorica.

Za Index.hr je samo kazala da Doris ne nosi revije iz privatnih razloga, odnosno da je spriječena te da ona ne o čemu se točno radi, ali je sigurna da nije istina da ne nosi revije zbog Zorana Mamića.

Prema onome što je neimenovani izvor otkrio za portal 24 sata, manekenka i sportski direktor Dinama upoznali su se prije mjesec dana. Tijekom razgovora u zajedničkom društvu navodno su otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog pa su se nastavili družiti intenzivnije. Prvi put su viđeni zajedno u zagrebačkom restoranu Maredo gdje su se navodno i poljubili.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

registracija
4/2/10

corinthian, 12.06.10. 11:24

doris zvana vreća...


registracija
8/7/09

bankar, 12.06.10. 11:34

vreča za jebanje


registracija
27/8/09

Lujo1, 14.06.10. 10:41

Da ljepota i pamet često ne idu zajedno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika