12.07.2010. / 11:02

Autor: Boris Bilas

Pusić o suradnji s HDZ-om: 'U toj stranci vlada panika pa govore gluposti'

"Ne znam što bi drugo rekla osim da su to gluposti. Nema šanse da HNS na bilo koji način surađuje s HDZ-om", rekla je za Nacional.hr Vesna Pusić koja je dodala kako je samo pitanje vremena kada će HDZ otići s vlasti

Vesna PusićVesna PusićNakon što je HSLS izašao iz koalicije s HDZ-om, koji tako ostao na minimalnoj većini u Saboru, u medijima se počelo špekulirati o mogućoj suradnji HDZ-a s HNS-om. Jedan od onih koji su uvjereni u suradnju je i Andrija Hebrang, koji je za Večernji list izjavio kako HDZ-ova većina u Saboru nije upitna jer Vlada može računati i na ruke HNS-a, HSP-a i HDSSB-a.

O vladinom planu B piše i Jutarnji list koji navodi kako HDZ ozbiljno računa na podršku HNS-a ako im bude trebalo podržati neke zakone ili samo osigurati kvorum.

No, u HNS-u su brzo demantirali ova nagađanje te odbacuju svaku mogućnost bilo kakve suradnje s HDZ-om.

"Ne znam što bi drugo rekla osim da su to gluposti. Nema šanse da HNS na bilo koji način surađuje s HDZ-om", rekla je za Nacional.hr Vesna Pusić koja je dodala kako je samo pitanje vremena kada će HDZ otići s vlasti.

"Za par mjeseci ili za godinu dana u ovom je trenutku manje bitno. No, sigurno je kako će se to dogoditi", kaže Pusić.

Saborsku zastupnicu HNS-a upitali smo da li smatra da se ovakve poruke iz HDZ-a mogu protumačiti kao znak panike jer bi uskoro mogli izgubiti većinu u Saboru.

"To je sigurno znak panike jer drugog objašnjenja nema, ne znam zbog čega bi inače izlazili u javnost s ovakvim glupostima", rekla je na kraju razgovora za Nacional.hr Vesna Pusić.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 12.07.10. 13:08

ima li netko tko moze reci sto je vesna pusic uradila korisno vec 20 godina u politici. Ona i Cacic su apsolutni diktatori u tom HNSu, HNS je samo nazadovao u zadnjih 15 godina. Vesna se pokazla prava kada nije mogla objasniti u vrijeme krize zasto je sa Lukom Bebicem slupala 25000 eura na put u Japan. Ni vesna ni bebic pojma nisu imali sto su tamo trazili, samo je bilo svima nama jasno da oni tamo i po najbolji uslovima nisu mogli nista napraviti, nedostatak pameti.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 12.07.10. 13:10

Vesnu je lako kupiti, Sander je Vesnu poslao u Bruxelles, Vesna je zasutjela nikada ni rijeci protiv Sanadera. Vesni je jako drago izigravati EU birokrata, EU damu, samo daj boze da se ne mora vracati na svoje izvorno zanimanjeprofesor socijologije na Filozofskom Faksu. Sve sam ne to.


registracija
12/7/10

Ivandija, 12.07.10. 13:10

Bas su nam ovakovi Kreteni Potrebni kao Pusicka ---imamo kreten na izvoz--svi koji su bili clanovi Pertije ce uskoro biti glineni Golubovi.........


registracija
11/1/10

fluid, 12.07.10. 14:57

Ivandija.Ako budeš pucao u glinene golubove,koje ti označuješ,pazi da ne pobiješ cijeli hdz !ANKICASCREIBER-koja ili koji si ti mustra.!?Gdje pokupi svu tu pamet?Da si išao na faks kod gdje.Pusić nevjerujem dfa bi ispalo takvo glupo stvorenje.No ima svakakvih pa možda si i ti izuzetak od pravila.Pravi profesor(doktor)pravom kretenu nemože pomoćiu.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 12.07.10. 16:00

fluid, znam razumijem te, stara prica, kada nemas argumente onda se oslanjas na vrijedanje..ja sam ti dala argumente, nemoj zatupljivati citatelje svojim vrijedanjem


registracija
12/7/10

Ivandija, 12.07.10. 16:03

HAJMO DOMOLJUBI USKORO UVODIMO --DOMOLJUBNI POREZ od 10€ PO GODINI ---BAS ME ZANIMA KOLIKO IMA DOMOLJUBA U HRVATSKOJ-----IZUZETAK HERCEGOVCI I DIJASPORA KOJI CE PRVI UPLATITI.........ajmo domoljubi


registracija
12/7/10

Ivandija, 12.07.10. 17:52

CACIC I PUSICKA I MILANOVIC CE IZVUCI ZEMLJU IZ KRIZE,hahaahahhahahahahah PA CACIC JE MEDJU PRVIMA IZVUKAO MILIJARDU EURA SA SVOJOM GRADJEVINSKOM FIRMO U SVICU U UBS-BANKU,ahahhahahah SAD HOCE NAMA POKAZATI KAKO SE RADI,ahahahhahahahhahah


registracija
31/1/10

STTony, 13.07.10. 09:34

Kakav domoljubni porez, ne dam više ni 1 kn ijednom 'domoljubu', dosta su sisali i pljačkali mene i ostali pošten narod ove napaćene zemlje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika