18.07.2010. / 16:26

Autor: Ivica Medo

Eduardo da Silva prešao u Šahtar za 7.5 milijuna eura

Eduardo bi prema informacijama koje stižu iz Ukrajine trebao zarađivati godišnje od dva i pol do tri milijuna eura u Šahtaru, a to je svota koju je do sada imao i u Arsenalu

Eduardo da SilvaEduardo da SilvaHrvatski reprezentativac Eduardo da Silva prešao je iz Arsenala u Šahtar iz Donjecka uz odštetu od 7.5 mlijuna eura, danas popodne objavili su ukrajinski mediji, no informacija još nije službeno potvrđena iz kluba u kojem godinama nastupa Darijo Srna.

Kapetan hrvatske reprezentacije odigrao je ključnu ulogu u dovođenju naturaliziranog hrvatskog Brazilca u Šahtar. Eduardu se nije išlo na Istok, bio je blizu prelaska u jedan od španjolskih klubova, no Srna ga je očito uspio nagovoriti da dođe u Donjeck.

Eduardo bi prema informacijama koje stižu iz Ukrajine trebao zarađivati godišnje od dva i pol do tri milijuna eura, a to je svota koju je do sada imao i u Arsenalu.

Međutim, u londonskom klubu Eduardo nije imao perspektivu budući da je menadžer Arsene Wenger ovog ljeta već doveo u klub napadača Bordeauxa Marouanea Chamakha, a Eduardo nije bio u njegovim zamislima za sljedeću sezonu, pa je bilo jasno da će bivši napadač Dinama promijeniti sredinu.

Na kraju je presudio poziv Srne i milijuni predsjednika Šahtara Rinata Ahmetova da Eduardo krene put Donjecka.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika