21.07.2010. / 08:27

Autor: Martina Čizmić

Nema više skrivanja: 'Čedni' Playboy za čitanje na radnom mjestu

The Smoking Jacket omogućava ljubiteljima Playboya da čitaju članke iz omiljenog im časopisa bez neugodnosti na radnom mjestu

'Čedna' verzija proći će kroz sve filtere'Čedna' verzija proći će kroz sve filterePlayboy je vjerojatno jedan od najpoznatijih časopisa čija je ciljna populacija uglavnom muška. No, isto se tako taj časopis godinama reklamira kao "časopis koji se gleda i čita". Upravo je ova komponenta čitanja tijekom godina često bila isprika muškim kolegama na poslu da i tijekom radnog vremena zavire u Playboy ili posjete njihovu web stranicu.

No, zahvaljujući inicijativi iz samog Playboya, više se neće morati crveniti kada ih u čitanju omiljenog časopisa uhvati i njihov nadređeni. Od jučer na adresi www.thesmokingjacket.com dostupni su članci iz tiskanog i web izdanja Playboya ali bez golišavih slika. Također, dostupni su različiti video isječci, ali i arhiva Playboyevih izdanja.

Iako je i sam osnivač Hugh Hefner rekao kako je nova web stranica najbolje mjesto za boravak na planetu, uz njegovu kuću, činjenica je da je ovo jedan od posljednjih pokušaja da se spasi posrnuli časopis.

Nekad jedan od najpopularnijih časopisa za odrasle, Playboy se suočava sa velikim padom čitanosti i financijskim gubicima. Originalna web stranica Playboya ima oko 6 milijuna posjetitelja mjesečno. Nedavno je Hefner ponudio 184 milijuna dolara dioničarima kako bi u potpunosti otkupio dionice i tako Playboy pretvorio u privatnu tvrtku, ne bi li joj ekskluzivnošću sadržaja vratio staru slavu.

Vezane vijesti

'Zapadnjačka drolja': Muslimanska glumica zbog Playboya dobila prijetnje

'Zapadnjačka drolja': Muslimanska glumica zbog Playboya dobila prijetnje

Skidanje njemačke glumice muslimanskog podrijetla za Playboy izazvalo je pravu buru negodovanja radikalnih muslimanskih vjernika, prenosi The Sun.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika