21.07.2010. / 13:30

Autor: Nacionalova redakcija

Smart dan: Isprobajte svoje vozačke vještine u smartu na Jarunu

Nagradne igre poput brzog parkiranja smart vozila u zadani prostor u najkraćem roku ili slaganje ljetne opreme u smart vozilo u najkraćem roku, probne vožnje s prodavateljima oko Jaruna uz poklone za najspretnije samo su dio onoga što posjetitelji mogu pronaći ako posjete smart kutak na zagrebačkom Jarunu

Mario Mlinarić u rujnu će 24 sata gurati Smart oko Jaruna u pokušaju obaranja Guinnessovog rekorda (Foto: I. Šoban)Mario Mlinarić u rujnu će 24 sata gurati Smart oko Jaruna u pokušaju obaranja Guinnessovog rekorda (Foto: I. Šoban)U organizaciji tvrtke EUROline glavnog zastupnika Daimlera AG za Hrvatsku na zagrebačkom Jarunu održava se "smart dan".

Posjetiteljima, među kojima su i mnoge osobe iz javnog života Hrvatske, predstavljeni su dobro poznati smart automobobili i to na zanimljiv i zabavan način, upravo u duhu marke smart.

Nagradne igre poput brzog parkiranja smart vozila u zadani prostor u najkraćem roku ili slaganje ljetne opreme u smart vozilo u najkraćem roku, probne vožnje s prodavateljima oko Jaruna uz poklone za najspretnije samo su dio onoga što posjetitelji mogu pronaći ako posjete smart kutak na zagrebačkom Jarunu. Za najmlađe je bio organiziran poseban dio gdje su imali mogućnost na A3 papirima oslikavati smart vozila, a najbolji radovi također su bili prikladno nagrađemi.

Također je važno spomenuti da je svaki posjetitelj svojim dolaskom ostvaruje 10 posto popusta na kupnju bilo kojeg modela smart. Smart je zanimljiv i u poslovnom smislu jer je omogućio nov oblik marketinških aktivnosti i izražavanja ideja. Nema dvojbi o tome da je u dizajnerskom i tehnološkom smislu jedan od najzanimljivijih automobila u posljednjih dvadesetak godina upravo smart fortwo.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika