21.07.2010. / 13:41

Autor: Nacionalova redakcija

Ljetna prehrana: Zdrav obrok koji ne deblja

SenSia SNACK je lagan i zdrav mliječni obrok, obogaćen eko mueslijem i probiotičkom kulturom Bifidus Naturalis, koja klinički dokazano regulira probavu na prirodan način

SenSia SNACK novi je proizvod iz Dukatove linije SenSia funkcionalnih proizvoda, namijenjen prirodnoj regulaciji probave. SenSia SNACK je lagan i zdrav mliječni obrok, obogaćen eko mueslijem i probiotičkom kulturom Bifidus Naturalis, koja klinički dokazano regulira probavu na prirodan način.

Hrskavi muesli u poklopcu SenSie SNACK pripravljen je od mješavine eko žitarica iz organskog uzgoja; zobenih i pšeničnih pahuljica, aromatičnih zapečenih badema, hrskave riže i kukuruza, kokosa i meda. Osim što ovaj mliječni obrok čini iznimno ukusnim, hrskavi muesli potiče peristaltiku crijeva te u kombinaciji s probiotikom Bifidus Naturalis, učinkovito regulira probavu.

Nadalje, muesli iz poklopca SenSie vrijedan je izvor energije te djeluje na produžen osjećaj sitosti. Za to su zaslužna neprobavljiva vlakna iz zobi, koja snižavaju razinu kolesterola, ali i utječu na funkciju inzulina i tijekom dana reguliraju razinu šećera u krvi. Upravo je zbog toga SenSia SNACK idealna za doručak ili kao lagan i zdrav međuobrok, posebno za sve one koji vode računa o svome zdravlju.

SenSiu SNACK možete pronaći u praktičnom pakiranju od 190 g, s hrskavim mueslijem i žličicom u poklopcu proizvoda. Hrskavi muesli istresite u ukusno fermentirano mlijeko okusa vanilije, pomiješajte sa žličicom koja se nalazi u poklopcu SenSie i uživajte u ukusnom mliječnom obroku, dobrim za vašu probavu i opće stanje organizma.

NCL promo

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika