25.07.2010. / 09:06

Autor: Andrea Belin

Sandra Bullock sanja o pomirenju s nevjernim Jesseom Jamesom?

Iako je još uvijek povrijeđena i ne može vjerovati da ju je suprug godinama varao, s druge strane, obiteljski život je ono o čemu je oduvijek sanjala i zbog toga je spremna vratiti se u njegovo naručje

Jesse James i Sandra BullockJesse James i Sandra BullockČini se da hollywoodska glumica Sandra Bullock još uvijek nešto osjeća prema bivšem suprugu koji se godinama zabavljao izvan bračne postelje, Jesseju Jamesu.

Ukoliko je za vjerovati njezinoj 'prijateljici', ovogodišnja dobitnica Oscara je nedavno priznala da razmišlja o pomirenju.

Iako je još uvijek povrijeđena i ne može vjerovati da ju je suprug godinama varao, s druge strane, obiteljski život je ono o čemu je oduvijek sanjala i zbog toga je spremna vratiti se u njegovo naručje. Hoće li se Sandra Bullock uistinu vratiti nevjernom Jamesu od kojeg se razišla u lipnju, tek ćemo saznati.

Inače, ovogodišnja dobitnica Oscara i njezin nevjerni suprug Jesse James službeno su se razišli krajem lipnja u Teksasu. Par se rastao zbog Jamesovih izleta izvan bračne postelje. Za suprugov preljub, ovogodišnja dobitnica Oscara je saznala nekoliko dana nakon dodjele ove prestižne nagrade, kada je o tome progovorila manekenka Michelle McGee. U međuvremenu se oglasilo još nekoliko djevojaka koje tvrde da su spavale s Jamesom.

Podsjetimo, Sandra Bullock i Jesse James vjenčali su se 2005. godine.

Vezane vijesti

Sandra Bullock donirala milijun dolara žrtvama u Japanu

Sandra Bullock donirala milijun dolara žrtvama u Japanu

Američka glumica Sandra Bullock donirala je milijun dolara žrtvama potresa i tsunamija u Japanu, objavio je u četvrtak američki Crveni križ.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika