06.08.2010. / 12:53

Autor: Hina

Robbie Williams se ovaj vikend ženi Aydom Field

Oboje su držali u tajnosti svoju odluku koju su tek prošlog vikenda obznanili obitelji i prijateljima, a svadba će se održati na otoku Santa Catalina, tridesetak kilometara od Los Angelesa

Robbie WilliamsRobbie WilliamsBritanski pjevač Robbie Williams (36) oženit će se ovoga vikenda na jednom kalifornijskom otoku američkom glumicom Aydom Field (31) s kojom je već četiri godine u vezi, piše The Sun u petak.

Robbie Williams, koji se nedavno nakon petnaestogodišnjeg raskida vratio u skupinu Take That, vjenčanje će proslaviti u obiteljskom krugu.

Oboje su držali u tajnosti svoju odluku koju su tek prošlog vikenda obznanili obitelji i prijateljima, dodaje Sun i piše da će se svadba održati na otoku Santa Catalina, tridesetak kilometara od Los Angelesa.

Pjevač je upoznao glumicu 2006. i zaprosio je u studenome prošle godine u izravnoj emisiji na australskom radiju. Williams je jedan od najpopularnijih britanskih pjevača na međunarodnoj glazbenoj pozornici, sa 65 milijuna ploča prodanih u zadnjih 15 godina.

Vezane vijesti

Obožavatelji srušili internetske stranice kupujući ulaznice za turneju Take...

Obožavatelji srušili internetske stranice kupujući ulaznice za turneju Take Thata

Internetske stranice preko kojih se prodaju karte za turneju grupe Take That, prvu u punom sastavu nakon 16 godina, 'srušile su se' nakon navale… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika