12.08.2010. / 16:50

Autor: Hina

George Michael optužen zbog posjedovanja droge

Britanski pjevač George Michael optužen je u četvrtak zbog posjedovanja marihuane te vožnje pod utjecajem alkohola i droga što je prošlog mjeseca bio uzrok prometnoj nesreći, objavila je londonska policija.

George MichaelGeorge MichaelBritanski pjevač George Michael optužen je u četvrtak zbog posjedovanja marihuane te vožnje pod utjecajem alkohola i droga što je prošlog mjeseca bio uzrok prometnoj nesreći, objavila je londonska policija.

Michael (47), koji je zbog droge već imao dosta posla s policijom, pušten je uz jamčevinu, a na sudu u londonskoj četvrti Highburyju morat će se pojaviti 24. kolovoza.

Optužbe se odnose na nesreću u lipnju, kada se automobilom zabio u zgradu u sjevernom dijelu Londona.

Michael, koji je svjetsku slavu stekao kao član benda "Wham!", prije nego što je počeo solo karijeru, dobio je dvogodišnju zabranu vožnje 2007. i bio je osuđen na 100 sati dobrotvornog rada pošto je priznao da je vozio pod utjecajem narkotika. Kada je 2008. ponovno uhvaćen s drogom i uhićen, ispričao se obožavateljima i obećao je da će se popraviti.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika