26.08.2010. / 13:07

Autor: Andrea Belin

Gabrijelu Spanic pokušala ubiti njezina osobna pomoćnica

Dvadesetčetverogodišnja Marcia Celeste Fernández Babio pokušavala je glumici mjesecima oduzeti život, navodno još od siječnja ove godine kada ju je zaposlila

Gabriela Spanic tijekom posjeta Zagrebu; Foto: Davor Višnjić/PIXSELLGabriela Spanic tijekom posjeta Zagrebu; Foto: Davor Višnjić/PIXSELLDa je zvijezdu meksičkih sapunica hrvatskih korijena, Gabrijelu Spanic, mjesecima trovala njezina osobna pomoćnica, vijest je koja je ovih dana šokirala javnost.

Kako javljaju strani mediji dvadesetčetverogodišnja Marcia Celeste Fernández Babio pokušavala joj je mjesecima oduzeti život, navodno još od siječnja ove godine kada ju je glumica zaposlila.

Nju i članove njezine obitelji, majku, dvogodišnjeg sina i domaćice, trovala je amonijevim sulfatom. S obzirom da su liječnički nalazi pokazali da su svakodnevne mučnine i glavobolje posljedica trovanja, koje se nisu javljale dok je pomoćnica bila na godišnjem odmoru, obitelj je posumnjala na nju.

Policija ju je uhitila u Meksiku nakon što su joj u torbi našli bočice s amonijevim sulfatom. Prije nego se zaposlila kod Gabrijele radila je i za njezinu sestru, a ovaj zločin navodno je činila zbog ljubomore.

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 26.08.10. 13:32

Tuka.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika