09.09.2010. / 09:21

Autor: Milan Pavlinović

Brad Pitt želi ulogu u filmu po pjesmi Boba Dylana

Hollywoodska zvijezda htio bi glumiti glavnu ulogu u filmu utemeljenom na pjesmi "Brownsville Girl" o muškarcu koji želi odbaciti dvadesetogodišnji život ubojice i lopova i smiriti se s voljenom ženom, koji bi bio mješavina filmova "Bonnie and Clyde" i "Iskupljenje u Shawshanku"

Brad PittBrad PittAmerički internetski portal www.pajiba.com najavio je mogućnost da će hollywoodska zvijezda Brad Pitt glumiti glavnu ulogu u filmu utemeljenom na pjesmi "Brownsville Girl" Boba Dylana. Iako je zatrpan ponudama za nove uloge, Pitt je rekao da ć prihvatiti ulogu ako se film bude snimao. Ulogu glavnog junaka Henryja Portera nuđna je i Johnnyju Deepu. Portal tvrdi da bi producent mogao biti Irwin Winkler, koji je radio filmove Martina Scorsesea "Dobri momci" i "Razjareni bik". Interesantno je kako je Dylan osobno zatražio od scenarista Jaya Cocksa da napiše scenarij. Cocks je poznat kao autor scenarija za filmove "Doba nevinosti" i "Bande New Yorka".

Priča filma bila bi mješavina filmova "Bonnie and Clyde" i "Iskupljenje u Shawshanku" a govori o muškarcu koji želi odbaciti dvadesetogodišnji život ubojice i lopova i smiriti se s voljenom ženom. Kao redatelj filma spominje se Scott Cooper, redatelj filma "Crazy Hear"t, za koji je glavni glumac Jeff Bridges dobio Oscara. Pjesmu "Brownsville Girl" Dylan je napisao s piscem Samom Shepardom a objavio je 1986. na albumu "Knocked Out Loaded". Smatra se jednim od njegovih najgorih albuma u karijeri i ta pjesma je jedina koja valja na ploči. U pjesmi se spominju mnogi filmovi glumca Gregoryja Pecka, posebno "Revolveraš." Dylan ju je svirao uživo samo jednom, 8. kolovoza 1986.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika