09.09.2010. / 14:06

Autor: Andrea Belin

Eva Longoria otkrila tajnu svog besprijekornog izgleda

Za razliku od ostalih hollywoodskih glumica koje se suzdržavaju od svojih omiljenih namirnica kako bi postigle savršen izgled, supruga Tonyja Parkera ne bježi od najdraže hrane.. Uz redovitu tjelovježbu savršen izgled je itekako moguće ostvariti

Eva LongoriaEva LongoriaGlumica Eva Longoria, koju šira javnost najbolje pamti po ulozi u seriji 'Očajne kućanice' napokon je otkrila tajnu svog besprijekornog izgleda. Osim genetike, za savršenu liniju zaslužna je redovita tjelovježba i naravno prehrana temeljena na velikim količinama voća i povrća!

Redovita tjelovježba

Premda njezino tijelo izgleda kao da svakodnevno sate provodi u teretani, prava istina je potpuno drugačija. Naime, Eva Longoria vježba tri puta tjedno po sat vremena. Čvrstu stražnjicu postigla je čučnjevima i iskoracima, a na taj način je učvrstila i neke druge dijelove tijela.

Puno obične vode

Za razliku od ostalih hollywoodskih glumica koje se suzdržavaju od svojih omiljenih namirnica kako bi postigle savršen izgled, supruga Tonyja Parkera ne bježi od hrane. Dnevni režim podijelila je u šest manjih obroka, međutim 'upila' je savjete stručnjaka pa su voće i povrće osnovne namirnice koje koristi za pripremanje ukusnih jela.

Vjerovali ili ne, ponekad se počasti i čokoladom i drugim slatkim namirnicama, ali ne više od dva puta tjedno. Kako bi organizam očistila od štetnih tvari, svakodnevno pije dvije do tri litre obične vode, a čini se da je ovaj napitak bez okusa i mirisa tajna njezinog savršenog tena.

Vezane vijesti

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Ako si slavan, stvar je prestiža imati i vlastiti parfem, koji se, naravno, zove tvojim imenom. Britney Spears, Jennifer Lopez, Kate Moss, Christina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika