10.09.2010. / 17:41

Autor: Hina

Srbija i Francuska presjekle lanac krijumčarenja oružja

Srbijanska obavještajna služba i francuska sigurnosna služba u zajedničkoj akciji presjekle su međunarodni lanac krijumčarenja oružja i eksploziva pri čemu je uhićeno deset osoba, prenose u petak beogradski mediji.

Miljko RadisavljevićMiljko RadisavljevićSrbijanska obavještajna služba i francuska sigurnosna služba u zajedničkoj akciji presjekle su međunarodni lanac krijumčarenja oružja i eksploziva pri čemu je uhićeno deset osoba, prenose u petak beogradski mediji.

Oružje i eksploziv distribuirani su, kako se navodi, s Balkana u Francusku, a tijekom akcije zaplijenjena je veća količina automatskog oružja u Srbiji i Francuskoj.

Akcija je izvedena u suradnji sa srbijanskim Odvjetništvom za organizirani zločin, sedam osoba uhićeno je u Srbiji, a tri u Parizu.

Po riječima državnog odvjetnika za organizirani zločin Miljka Radisavljevića, automatsko oružje i eksploziv krijumčareni su kamionom iz Srbije.

U priopćenju BIA-e, koje prenose mediji, navodi se kako srbijanske i francuske službe sigurnosti i dalje intenzivno rade na uhićenju ostalih članova te međunarodne zločinačke skupine.

Vezane vijesti

SAD 'impresioniran' hrvatskom policijom

SAD 'impresioniran' hrvatskom policijom

Čelnik bečkog ureda Američke agencije za borbu protiv droge (DEA) Ira Israel pohvalio je danas hrvatske policajce koji su višemjesečnom akcijom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika