15.09.2010. / 15:53

Autor: Kristina Gaćarić

Osvojite ulaznice za Festival novog cirkusa!

Mala performerska scena koja organizira Festival novog cirkusa 17. rujna na Trgu bana Jelačića omogućit će posjetiteljima da sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti komplete ulaznica za predstojeći festival

Šesti Festival novog cirkusa, ove godine trajat će samo jedan dan, kako su u priopćenju duhovito napisali "od 13. do 13. studenog".

Tema Festivala bit će posvećena fenomenu queer cirkusa. Mala performerska scena koja organizira Festival novog cirkusa 17. rujna na Trgu bana Jelačića omogućit će posjetiteljima da sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti komplete ulaznica za predstojeći festival.

Naime, Mala performerska scena predstavit će se 17. rujna od 10 do 22 sata na jednom od 40 štandova koliko će ih na Trgu bana Jelačića biti postavljeno u sklopu ZeGeVege festivala održivog življenja u organizaciji Prijatelja životinja.

Festival novog cirkusa predstavlja suvremene cirkuske predstave koje ne uključuju životinje. Festival je tijekom posljednjih pet godina posjetilo više od 14 tisuća posjetitelja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika