16.09.2010. / 08:58

Autor: Andrea Belin

Nives Celzijus ne odustaje od odštete od pola milijuna kuna

Supruga nogometaša Dine Drpića smatra da joj nisu dodijelili ovu nagradu samo zato što nekome nije simpatična. Od Sajma knjige traži pola milijuna kuna

Nives CelzijusNives CelzijusNa Općinskom sudu u Puli u srijedu je održana rasprava zbog tužbe Nives Celzijus protiv Sajma knjige u Istri koji joj je, tvrdi autorica knjige 'Gola istina', uskratio zasluženu nagradu Kiklop u kategoriji za Hit godine.

Kako piše portal 24 sata, osim Sanje Bjedov Popović, direktorice Premier medie, izdavačke kuće koja je izdala ovu knjigu iskaz je dala i supruga nogometaša Dine Drpića.

Naime, Nives smatra da joj nisu dodijelili ovu nagradu samo zato što nekome nije simpatična. Od pola milijuna kuna koje traži od Sajma knjige neće odustati, a ukoliko dobije spor, dio iznosa će donirati u humanitarne svrhe.

'Osim duševne boli, potrošila sam oko 20.000 kuna. Kupila sam dvije avionske karte kako bi došla na dodjelu i 16 tisuća kuna sam dala za haljinu u kojoj sam se tamo trebala pojaviti', objašnjavala je spisateljica.

Vezane vijesti

Predragu Matvejeviću Kiklop za životno djelo

Predragu Matvejeviću Kiklop za životno djelo

Književnik i publicist Predrag Matvejević dobitnik je ovogodišnje knjižne nagrade "Kiklop" za životno djelo, a nagrada mu je danas uručena u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika