17.09.2010. / 16:22

Autor: Kristina Gaćarić

'Sajam dobre knjige' na Bundeku

Svaki dan za vrijeme trajanja sajma od 10 do 14 sati traje Happy Hour za studente tijekom kojeg mogu kupiti udžbenike s popustom od 40 posto

Na jezeru Bundek od od 16. do 23. rujna održava se humanitarno prodajna manifestacija "Sajam dobre knjige" na kojem će se pojedini književni i publicistički naslovi kao i udžbenici moći kupiti i po 80 posto nižim cijenama.

Svaki dan za vrijeme trajanja sajma od 10 do 14 sati traje Happy Hour za studente tijekom kojeg mogu kupiti udžbenike s popustom od 40 posto.

Neki od udžbenika koje studenti mogu kupiti su – Upravljanje marketingom, Osnove marketinga, Osnove prava, Međunarodna ekonomija.

Za posjetitelje koji odluče svoje knjige donirati za SOS Dječje Selo Hrvatska, organizatori su pripremili nagradu iznenađenja.

Izdavačke kuće koji su svoja izdanja predstavljaju na Bundeku su – Fraktura, Dvostruka Duga, Profil, VBZ, Vuković & Runjić, Znanje, Jesenski i Turk, Vable commerce, Forum – Zadar, Medicinska naklada, Begen, Naklada Uliks, Planetopija, Zrinski, MATE, Miš i Naklada Ljevak.

Vezane vijesti

Foto:Počeo Festival vatrometa na Bundeku!!

Foto:Počeo Festival vatrometa na Bundeku!!

Zagreb - Tradicionalni Međunarodni festival vatrometa na savskom nasipu kod jezera Bundek snimljen sa gornjeg grada. Foto:Igor Šoban/NCL… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika