21.09.2010. / 12:40

Autor: Andrea Belin

Michael Douglas izgubio nadu: Više mi nitko ne može pomoći

Na premijeri svog novog filma 'Wall Street: Money Never Sleeps' koja se u ponedjeljak održala u New Yorku, glumac je kazao kako mu je u ovoj teškoj situaciji obitelj uistinu velika podrška, međutim činjenica je da nitko ne može ništa učiniti kako bi pobijedio ovu zloćudnu bolest

Michael Douglas i Catherine Zeta Jones; Foto: Daily MailMichael Douglas i Catherine Zeta Jones; Foto: Daily MailIako je donedavno bio uvjeren da će pobijediti rak, hollywoodski glumac Michael Douglas nije više toliko optimističan.

Na premijeri svog novog filma 'Wall Street: Money Never Sleeps' koja se u ponedjeljak održala u New Yorku, glumac je kazao kako je do sada primio pola predviđenih tretmana kemoterapija. Dodao je kako mu je u ovoj teškoj situaciji obitelj uistinu velika podrška, međutim činjenica je da nitko ne može ništa učiniti kako bi pobijedio ovu zloćudnu bolest.

Podsjetimo, tumor grla glumcu je dijagnosticiran sredinom kolovoza. Liječnici se još uvijek nadaju da će 65-godišnji glumac u potpunosti oporaviti nakon osmotjednog tretmana zračenjem i kemoterapijom. Pun nade do nedavno je bio i sam glumac, no čini se da je postao svjestan koliko je situacija ozbiljna.

Inače, Douglas, oženjen glumicom Catherinom Zeta-Jones, sin je filmske legende Kirka Douglasa, a njegova hollywoodska karijera traje već gotovo pet desetljeća.
Glumio je u filmovima "Lov na zeleni dijamant", "Sirove strasti", "Kineski sindrom", "Kobna privlačnost" i "Zlatni dečki", a za ulogu financijaša Gordona Gekka u filmu "Wall Street" dobio je 1987. godine nagradu Oscar za najboljeg glumca.

Vezane vijesti

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

Ispušni plinovi dizelskih motora mogu kod ljudi izazvati rak i spadaju u istu potencijalno smrtonosnu kategoriju kao azbest, arsen i iperit, objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika